Mitä huomioida uuden leivänpaahtimen valinnassa?

Uusi leivänpaahdin tuo arkeen pienen ripauksen luksusta. Vasta paahdettu paahtoleipä on herkullinen aamu- tai välipala ja hyvällä leivänpaahtimella tämä herkku valmistuu hetkessä. Millaisia asioita sitten kannattaa ottaa huomioon, kun on aika ostaa uusi leivänpaahdin? Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä uuden leivänpaahtimen valintaan.

Leivänpaahdin design-esineenä

Osa suosii leivänpaahdinostoksilla pääasiassa erityisen toiminnallisia paahtimia, joissa on mahdollisimman paljon lämpötilan säätöjä ja muita toimintoja. Tämäkin on toki ok, mutta nykymalleissa on mahdollista yhdistää upea design monipuoliseen toiminnallisuuteen – joten miksipä et iskisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Parhaimmillaan leivänpaahdin voi nimittäin olla jopa design-esine, joka tuo keittiön ilmeeseen ripauksen tyylikkyyttä. Tyylikäs leivänpaahdin on mukava laittaa esille, eikä sitä välttämättä tarvitse nostaa piiloon keittiönkaappien ovien taakse. Myös leivänpaahdin voi olla kauniisti muotoiltu ja henkiä keittiön omaa tyyliä!

Juuri nyt leivänpaahtimissa suositaan klassista muotoilua sekä retrotyyliä – on oma valintasi, kumpi vaihtoehdoista miellyttää enemmän juuri sinun esteettistä silmääsi tai sopii paremmin keittiösi ilmeeseen. Leivänpaahtimen muotoilussa on ulkonäön lisäksi tärkeää kiinnittää huomiota laitteen kestävyyteen. Kestävään ja toiminnalliseen leivänpaahtimeen kuluttaja sijoittaa mielellään hieman enemmän kuin halpispaahtimeen, joka ei miellytä silmää eikä ole kovin kestävä tai toiminnallinen.

Mistä löydän tietoa parhaista leivänpaahtimista?

Vertailusivusto parastestiopas on koonnut kattavan tietopaketin parhaista leivänpaahtimista ja sivustolla on myös testattu erilaisia leivänpaahdinmalleja. Tähän monipuoliseen testisivustoon ja sen leivänpaahtimia koskevaan pakettiin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos olet etsimässä kotiisi uutta leivänpaahdinta. Testissä hyvin menestyneitä malleja olivat esimerkiksi Cuisinart-leivänpaahdin, Smeg-leivänpaahdin ja Magimix Vision Toaster. Löydät sivuston avulla testin suosituimmat leivänpaahtimet hyvään hintaan, sillä sivusto ohjaa sinut suoraan verkkokauppaan, josta kyseistä testissä hyvin menestynyttä leivänpaahdinta on saatavilla edulliseen hintaan. Jos löydät oman suosikkimallisi sivuston esittelemien leivänpaahdinten joukosta, on mallin hankkiminen omaan kotiin erityisen helppoa ja sujuvaa.

12 Dec 2021