Kulutusluotolla kämppä unelmakuntoon

Omistatko asunnon? Onko se juuri sellaisessa kunnossa, jossa haluaisit sen olevan? Vastaus jälkimmäiseen kysymykseen on hyvin monessa tapauksessa puhtaasti ei. Aina nimittäin löytyy jokin paikka joka on hieman krempallaan. Tai jokin vanha huonekalu pitäisi saada uusittua. Tai kaipaisit vain vähän uutta eloa väljähtäneeseen sisustukseen. Tai... mitä tahansa. Täydennä sinä listaa.

Me vietämme suurimman osan elämästämme kotona, joten on ikävää, jos siellä ei viihdy tai jokin siellä ärsyttää. Voi olla, että omistat paljon vaatteita, mutta ne eivät mahdu nykyiseen huonosti suunniteltuun vaatekomeroosi. Voi olla, että talosi ikkunat ovat vanhoja ja aiheuttavat lisälämmityskuluja. Nämä asiat olisi hyvä saada muutettua asumisviihtymisen takia. Stressitön koti avittaa kohti parempaa elämää.

Ainoa ongelma asunnon kuntoon laittamisessa on, että se maksaa. Minimissään korjaukset maksavat joitakin kymppejä, mutta yleensä puhutaan vähintään satasista eikä tuhannet ole mikään poikkeus. Onneksi nykyään on helppoa hakea internetistä kulutusluottoa ja saada unelmakoti askeleen lähemmäksi.

Laina muutaman klikkauksen päässä

Jos remontin tekee joku ulkopuolinen, niin silloin kannattaa aina kilpailuttaa urakoitsijat. Usein tarjouksissa on paljon ilmaa. On tullut vastaan tapauksia, joissa urakoitsija on koittanut kepillä jäätä ja antanut tarjouksen, jossa on monta tuhatta euroa lyöty tavallisen hinnan päälle. Kyse voi olla yrittäjästä, jolla on paljon tilauksia, mutta voisi tulla tekemään ylimääräisen urakan jos saa siitä mehevän palkkapussin.

Sama asia pätee myös lainarahaan. Jos haluat remontoida asuntoasi, niin älä missään nimessä ota ensimmäistä vastaan tulevaa lainarahatarjousta. Muistaa aina kilpailuttaa nekin. Nykyään se on aikaisempaa helpompaa, sillä internet on tarjolla lainantarjoajista. Jos et halua pankistat remonttilainaa, niin kannattaa käyttää esimerkiksi lainarahahakukoneita, jotka etsivät sinulle parhaan mahdollisen lainoittajan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla.

8 Feb 2018